Bij Casual Cards willen wij natuurlijk dat je zo snél mogelijk kan genieten van de bestelde (kaart)spellen. Zodra wij je bestellingen ontvangen gaan we dan ook direct voor je aan de slag. Helaas kunnen we niet garanderen dat je het de volgende dag al binnen hebt, maar we streven ernaar dat je kan uitpakken binnen 4 dagen na bestellen. 

Hoe wij onze producten bezorgen of wat jij in de tussentijd allemaal nog kan doen lees je hieronder!


Door welke koeriersdienst wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij maken gebruik van DPD, DHL of PostNL afhankelijk van waar jouw pakketje bezorgd moet worden.


Kan ik mijn bestelling annuleren?

Heb je nog altijd geen verzendbevestiging en/of Track & Trace code ontvangen en wil je annuleren? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor annulering.

Wij verzoeken je vriendelijk om een e-mail te sturen naar casualcardsnl@gmail.com met daarin jouw ordernummer zodat wij de annulering direct kunnen verwerken.

Ik heb geen Track & Trace code ontvangen in de mail?

Zolang je geen verzendbevestiging en/of Track & Trace code hebt ontvangen via het door jou opgegeven e-mailadres, dan is er een kans dat jouw bestelling op dit moment nog niet verstuurd is.

Bij twijfel raden we aan contact op te nemen via ons contactformulier of te mailen met jouw ordernummer naar casualcardsnl@gmail.com 

Let op: een orderbevestiging is geen verzendbevestiging. Wij raden je daarom aan om nog even geduld te hebben en jouw e-mail goed in de gaten te houden.


Wat als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen na 4 werkdagen?

Heb je een Track & Trace code? Neem dan eerst contact op met de bezorgende partij. 

Schiet dat niet op?
Neem dan contact op met ons via de mail (casualcardsnl@gmail.com), bel ons of gebruik de chat mogelijkheden van Instagram!
We gaan ons best doen te achterhalen waar jouw aankoop is gebleven.


Wanneer betaal ik voor de bezorging?

Bij Casual Cards betaal je altijd verzendkosten, tenzij je een totale bestelwaarde hebt van € 100,-. 
  • Bij bezorgadressen op de Waddeneilanden kan sprake zijn van aanvullende kosten, omdat er gebruik moet worden gemaakt van de veerdienst. Aangezien deze kosten van te voren niet bekend zijn, kunnen we je hier helaas pas achteraf over informeren.
  • Bij bezorging buiten Nederland gelden andere tarieven vanwege de afstand, let hier goed op tijdens je bestelling!
  • Voor bestellingen die door hun omvang en gewicht niet met de normale pakketpost verzonden kunnen worden brengen wij extra verzendkosten in rekening. De kosten voor deze artikelen zijn afhankelijk van het gewicht, de omvang en de bezorgwijze.

 

Mijn artikel heeft een afwijkende levertijd

De meeste bestellingen proberen we binnen 4 dagen te bezorgen, maar sommige artikelen, of afstanden, zorgen voor een langere levertijd. 

Denk aan een pre-order of producten die niet op voorraad zijn. Deze afwijkende levertijden staan op de site vermeld, direct bij het artikel. 

Ook kan het zijn dat er door drukte langere levertijden zijn bij de postorderbedrijven. Denk hierbij aan Valentijn, Black Friday of Kerst. 

Bij grote bestellingen kan een langere levertijd nodig zijn. Hiervoor nemen wij contact met je op als het niet via de reguliere kanalen bezorgd kan worden.


Mijn bestelling zou bezorgd moeten zijn maar is niet ontvangen

Het kan zijn dat je bestelling bij de buren is bezorgd, omdat je net niet thuis was op het moment dat zij aanbelden. Wanneer je dus wel een bezorgbevestiging hebt ontvangen maar geen bestelling op de mat hebt, raden we je aan als eerste navraag te doen bij de buren. Mochten zij je bestelling niet hebben aangenomen, neem dan gerust contact op met ons via de mail. 

We helpen je graag verder.

Heb je vragen?

Laat het vooral weten! Michael of Daphne neemt dezelfde dag nog contact met jou op.